30 oktober start de 5-weekse cursus draagdoekdans bij CKC & partners in Zoetermeer!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit samen met je kindje (6 weken tot 2 jaar)? Even een momentje samen?  Lekker ontspannen? Geef je dan gauw op voor deze leuke cursus!

Bij aanvang van de cursus krijg je draagadviezen zodat de draagdoek (of -zak) op een veilige manier gebruikt wordt waarbij ouder en kind beiden kunnen ontspannen tijdens de les. Op hippe muziek van nu wordt er gedanst en binnen 5 lessen leer je een volledige choreografie. De draagdoekdans is gericht op het contact/interactie tussen ouder en kind. Het heeft een positieve effect op o.a. de hechting, motorische ontwikkeling, stimulatie van borstvoeding, ontspanning en natuurlijk plezier voor 2. Daarnaast biedt de cursus de mogelijkheid om andere ouders te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Danservaring of topconditie is geen vereiste om plezier te beleven aan draagdoekdans! Er zal aandacht zijn voor de fysieke belasting/belastbaarheid van zowel ouder als kind.

 

Ben je enthousiast en wil je graag deelnemen óf heb je andere vragen, neem dan gerust contact op.

De lessen zullen plaatsvinden op woensdagochtend van 10.00-11.00u. en de kosten voor de totale cursus zijn 50euro voor ouder en kind samen.

Houdt de Facebookpagina goed in de gaten voor komende cursussen/locaties.