Over Eigenwijs

wijzijneigenwijsHet gezicht achter Eigenwijs is Marissa Lake-Hunsel. Toen zij in 2007 startte met de opleiding tot Fysiotherapeut kwam zij per toeval in aanraking met kinderfysiotherapie.

"Die ene dag stage in de kinderrevalidatie heeft mijn gehele carrière beïnvloed"

Zij wist meteen dat zij Kinderfysiotherapie wilde gaan studeren. Toen zij een half jaar voor haar afstuderen de kans kreeg om vervroegd de master Kinderfysiotherapie te gaan volgen, twijfelde zij dan ook geen moment.

"Het werken met kinderen brengt iedere dag weer mooie momenten, geen dag is hetzelfde"

Al gauw kreeg Marissa naast het werken als (kinder)fysiotherapeut steeds meer werk in het begeleiden en behandelen van kinderen met autisme en downsyndroom. Binnen de kinderfysiotherapie en het (speciaal-) basisonderwijs is Marissa zeer deskundig in haar begeleiding van ouders en kinderen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Daarnaast biedt zij in haar werk met zuigelingen graag brede zorg aan die bevorderend is voor de algehele ontwikkeling van het kind en de relatie tussen ouder en kind.

"Nu ik zelf moeder ben, besef ik nog meer dat de zorg die ik bied niet alleen bij de behoeftes van het kind, maar ook bij die van de ouder moeten aansluiten"

Marissa heeft zich de laatste jaren breed ontwikkeld/geschoold en bundelt graag haar kennis en vaardigheden om deze te delen met ouders en kinderen. Zij staat voor kwalitatieve zorg met veel persoonlijke aandacht.

Privé is er bij Marissa van jongs af aan altijd veel aandacht geweest voor muziek en dans. De positieve effecten hiervan brengt zij graag over op ouders en kinderen.

"Het mooiste vind ik het als ik ouder en kind met een glimlach achterlaat"